lørdag den 26. september 2015

Nem æblekage

Via Instagram fik vi for godt et år siden dannet en kreaklub her i lokalområdet. Vi forsøger at mødes en gang hver måned. I tirsdag blev det med kort varsel hjemme hos os. Heldigvis var der æbler på træerne, så det blev til en dejlig nem (og hurtig tilberedt) æblekage (opskrift fundet her)


Nogle gange har vi fælles tema - andre gange er der gang i de individuelle projekter. Det var der i går - min aften blev brugt med patchwork.

 
Men der var også gang i papirklip, hækling og vægtæpper...og selvfølgelig også en masse snak!
 
Synes det er så hyggeligt når online også bliver til offline inspiration ;o)

6 kommentarer:

 1. Fede farver du har gang i :) og ja, offline inspiration er bare fantastisk - min veninde og jeg har også snakket en del om at lave en kreaklub her i området, vi må se at gøre noget ved det ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det er næsten færdigt nu - det er et babytæppe, mangler bare at få det monteret og få kantbånd på ;o). Det kan anbefales - et dejligt pusterum i hverdagen ;o)

   Slet
 2. Det så hyggeligt med en kreaklub. jeg vil ikke have noget i mod at smage på den kage der nam nam

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig - den fik hurtig ben at gå på. Drengene fik fjernet resterne dagen efter ;o)

   Slet
 3. Skønt, jeg elsker det og glæder mig til den bedste krea gruppe snart samles igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. DET gør jeg også!!! - skal se om ikke jeg kan kick starte børnetøjs-produktionen igen. Jacob er vokset helt vildt henover sommeren og det meste af hans tøj er for kort eller for vig i taljen...mangler bare lige energien, tid og lysten til at gå igang :o( - men en kreaweekend plejer at være den bedste kur ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...