onsdag den 16. september 2015

Når en superhelt bliver 5 år...

I går blev Jacob 5 år. Vi fejrede ham i weekenden med børnefødselsdag (superhelte fødselsdag) for drengene fra børnehaven - men selve dagen skulle også markeres i børnehaven.

Først ville han ikke dele ud. Storebror som går i skole (hvor sukker er ok) havde nemlig gjort meget ud af at fortælle at det er sejt at dele flødeboller eller kage ud når man har fødselsdag - ikke det man må dele ud i børnehaven (der har nul-sukker-politik)...hurra for søskende kærlighed!

Nå, men i mandags ombestemte fødselsdagsbarnet sig - så en tur til det lokale supermarked blev udgangspunktet for hvad Jacob skulle dele ud. Der var nemlig tilbud på økologiske vandmeloner, blå druer og bananer.

...og ja, Jacobs mor har jo et eller andet med temaer (og manglende evne til at stoppe) - så temaet fra weekends fødselsdag blev også temaet for den rigtige fødselsdagGrill-spyd, et billede taget i weekenden, en printer, en saks, limstift og papircirkler (til bagsiden) - og så var vi leveringsdygtige i en hær af Jacob-superhelte


Lidt rødt kopipapir blev til superhelte-kapper. De blå druer blev til krop og bananskiver til fødder.


Vandmelonen blev halveret og pakket ind i sølvpapir - og så var der ellers to sølv-halvkugler med en hel kær af søde superhelte klar til uddeling i børnehaven.


Selv storebroderen godkendte projektet - og der var smil fra det ene øre til det andet da Jacob hjalp med at bære dem ind i børnehaven...idéen har jeg igen, igen fra pinterest - dog valgte jeg at lave superhelten til min helt egen superhelt ;o)

16 kommentarer:

 1. Du er simpelthen for vild...fantastiske ideer ;-)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med ham :) Og hvor er de godt lavet - rigtig god ide til nul sukker guf. den må gemmes som forslag til knægten når han skal finde på noget i november, de må nemlig heller ikke have sukker med (på skolen). :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - ja, det er efterhånden lidt en udfordring at finde på nyt ;o)

   Slet
 3. Nej det er sjovt med Jacobs mor at hun bare overdriver total hver gang *ha ha* det er så fedt Pia!! Emil har også allerede sagt at årets 5 års fest skal være med pirat tema, så surprise(!) mutti her har allerede været på pinterest, eneste udfordring er at det er svært at købe vandmeloner i december måned.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hvad sker der lige for hende!?! :o). Sådan - det kan være du kan bruge nogle af idéerne fra den gang Mads holdte Jake og Pirater-fødselsdag (også i december): http://mum22boys.blogspot.dk/search/label/Jake%20og%20Piraterne%20f%C3%B8dselsdag ;o)

   Slet
 4. Ej, hvor jeg godt gad være barn hjemme hos dig ;)

  Kh. Linette

  SvarSlet
 5. de da så flotte.. :)

  //wooz.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - de var heldigvis også populære ;o)

   Slet
 6. Stort tillykke med dagen :-)
  Kh Christina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...