mandag den 6. oktober 2014

Selvfølgelig står vaskemaskinen af...

når man lige har sagt god dag til 14 dage som enlig mor.

Som mor til to drenge er det altså virkelig dårlig timing. En ny vaskemaskine er bestilt og kommer nu på onsdag, så weekenden blev brugt med tøjvask ved mine forældre og produktion af mere tøj til yngstedrengen (der er den, der igen(!?) mangler mest).


Bukserner er igen, igen Ottobre - denne gang syet i petroleums blå Frotté fra Stofdepotet. Blusen er fra Minikrea med Stof & Stil tigerne på mave og ryg. Jeg har sat sort rib til for at gøre det lidt mere praktisk og for at få de lyse farver til at passe til efterår.

Ved lommerne og raglan ærmerne har jeg brugt en mint-piping fra Stof & stil.

Jacob godkendte sættet med det samme - og stillede gerne op til fotografering - måske også fordi det var med de nye cars sko. For selvfølgelig vokser drengen ud af sine kondisko lige inden støvlesæsonen. Hurra for billige blinke sko i Føtex ;o)

10 kommentarer:

 1. Du har gjort det igen, søde Pia - endnu et kanonlækkert sæt tøj fra din hånd! Virkelig lækker kombi med frotté, farver og tigre. Men øv altså med vaskemaskinen - det er bare SÅ typisk at den slags sker, når man er græsenke. Kram Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bodil - ja, SÅ typisk, men nu er der købt ny og den bliver leveret og installeret her om 30min., så der ender med manden slet ikke opdager det kaos der har været imens han har været væk ;o)

   Slet
 2. Det er da bare så fint et sæt...kan sagtens forstå at han godkendte det :)

  SvarSlet
 3. Det kommer bare aldrig på et belejligt tidspunkt. Jeg frygter også at vores snart står af. Sikke et lækkert sæt. Du forstår at mixe farver, så det bare ser helt perfekt ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, men med to drenge tror jeg nu ikke der findes et belejligt tidspunkt ;o). Tak

   Slet
 4. Åh, hvor træls!!! Men så er det da godt at du kan sy nyt i stedet for at vaske... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Ja, så er undskyldningen der da, men tiden er lidt svær at finde ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...