fredag den 7. februar 2014

Jeg lader op...med nyt udstyr ;o)

I morgen ved denne tid har jeg sat kursen mod syd sammen med Gitte.

Vi skal nemlig mødes med Lena og Libbie til vores fjerde kreaweekend - behøver jeg at sige at jeg glæder mig!?! Glæder mig til masser af krea, snak, rødvin og knap så meget søvn ;o)

Denne gang bliver lidt anderledes for mig - det bliver nemlig første gang med ny maskine :o).
"Min" gamle, eller det vil sige den jeg har "lånt" af min mor, har drillet rigtig længe - og inden jul stod den helt af.

Jeg har været meget i tvivl om hvorvidt jeg skulle forsøge at betale mig til at få den lavet (den er 25-30 år gammel) eller om jeg skulle anskaffe mig en ny. Efter mange overvejelser blev beslutningen det sidste.

Den beslutning tror jeg ikke, at jeg kommer til at fortryde. Jeg fik maskinen i tirsdags - og måtte altså prøve den samme aften. Da en kollega mandag var blevet mor, var det jo oplagt at lave en barselsgave.

Om jeg var lidt for ivrig (eller ude af træning) ved jeg ikke - som dem der har kigget med på Instagram ved, fik jeg i hvert fald fik jeg vendt hals-åbningen forkert på bodyen, så i går aftes var jeg igang med andet forsøg. Det lykkes heldigvis, så nu er sættet klar til den lille ny prinsesseBodyen er syet efter denne DIY i jersey og bukserne i baby fløjl efter denne DIY - farverne er vanskelig at fange uden dagslys.


Denne gang huskede jeg sørme også at få syet mit mærke på - kan mærke at den nye symaskine lægger op til fokus på detaljer


Symaskinen er ikke det eneste nye udstyr - sidst jeg var i Netto så jeg et tang-sæt med tre forskellige - en hultang, en ringtang (inkl. 100 ringe) og en trykknaptang (med 25 knapper) - for kun 50 kr.

Det sæt røg med hjem...hvordan har jeg kunne leve uden en trykknaptang!?!

Den er de 50 kr. værd alene - er spændt på om de andre to værktøjer også kan bruges.


Er spændt på at høre om sættet falder i min kollegas smag - men endnu mere spændt på at lære den nye maskine rigtig godt at kende i weekenden


...men mon ikke vi nok skal blive rigtig gode venner - starten tegner i hvert fald godt, kan mærke at lysten til at sy er vendt tilbage igen :o)

10 kommentarer:

 1. Tillykke med din nye gode, gode ven;-) Nøej en lækkermås ser det ud til på den kreation;-)
  Hvor har du handlet?! Jeg tror 2014 skal blive mit sy-år;-):-):-)
  NYD WEEKENDEN og hils de skønne damer. Håber at se jer alle 4 til noget træf i år.
  Kram Jonna

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt ved Kjærdssgaard symaskiner. Det lyder da som en god plan, Jonna! Så må jeg næsten tage mig sammen og få arrangeret det sy-træf jeg længe har haft planer om ;o). Knus Pia

   Slet
 2. Det bliver kanon, jeg føler det er en evighed siden vi sidst så hinanden!!

  SvarSlet
 3. Tillykke med din nye symaskine og rigtig god weekend

  SvarSlet
 4. Tillykke med din nye maskine! Håber i får en skøn weekend! :-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med maskinen... Og sikke et skønt sæt du har fået syet... I'm lovin' it!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...