mandag den 24. februar 2014

Fastelavn er mit navn...

I går slog vi katten af tønden (eller drengene gjorde) sammen med de andre børn vejen.

Genboerne havde taget initiativet og stod selv for fastelavnsboller, fyld til tønde, saftevand og kaffe.

Da jeg ikke kunne "få lov" at bidrage/hjælpe til - slap de i hvert fald ikke for en værtindegave - en blomst fra blomsterhandleren og lidt hjemmeklippet fastelavnspynt


Da jeg alligevel var i gang, fik jeg også lavet et par ranker til en kollega, der gav brunch i morgens - sådan burde hver uge starte!


Drengene var klædt ud som Superhelte i går.

Det har ikke været helt uden problemer. Mads VILLE være Batman i år - og den SKULLE være købe-kostume. Jeg MÅTTE ikke forsøge at lave et!

Men Batman i str. 12 år har ikke været let at finde. Det endte med at jeg købte det sidste str. 10 i BR.

Jeg fik fortalt at de var store i størrelserne, så han burde kunne passe det.

Det lykkes da også at få det på ham, men når han bukkede sig, fik han G-streng! ;o). Da jeg sagde til ham at vi måtte bytte det, var han gradefærdig. Løsningen/kompromisset blev at vi klippede det over og syede et stykke sort rib i taljen (og ærmerne)


 - og SÅ havde jeg en (nej to!) lykkelig(e) dreng(e).

Jacob ville også være Batman til fastelavn i børnehaven (så den kostume er også købt og klar til næste mandag), men i går var det altså Superman, der skulle på: "mor, der er faktisk kun én batman i filmen!" (lego Batman/Lego the movie).

...hvad mon der sker, når han kommer i børnehave næste mandag - tror ikke han er eneste batman der...mon ikke det bliver far der får lov at aflevere ham den dag ;o)))

16 kommentarer:

 1. Hvor er de fine!! Og sikke da et godt initiativ, med tøndeslagning for vejens børn.

  Det er da et kæmpe plus at din ældste har sin egen mening om tingene. Det viser jo bare at han er en stor fyr, der kan tænke selvstændig :-)

  Louise Siri

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - ja, håber lidt det bliver en tradition, der holder denne gang - sidst (da vi lige var flyttet til) gik det desværre i sig selv igen ;o)

   Slet
 2. Hvor er de fine, Pia :-) Så fik du alligevel lov at kreere lidt, eller rette til.
  God ide med at lade aflevere, og det passer da kun, når det er en superhelt. Jeg kan huske for et par år siden, da vi havde et prinsessekostume til Mille og tigerdragt til Mads, men Mads ville IKKE være tiger men prinsesse. Da sagde farmand, at han altså ikke ville aflevere to prinsesser! Det måtte moren gøre.
  God dag.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Line ;o). Det endte desværre med at han slet ikke kom afsted pga. børnesår :o(. Det er lidt sjovt som prinsesser kan være interessant også ved drenge - men de kjoler er nu også fine ;o)))

   Slet
 3. Dejligt pynt!:)

  Vi plejer også selv at lave kostumer men min største dreng er startet i skole og SÅ er der altså helt andre boller på suppen, Batman kostumet skulle også være fra BR og vi fik samme besked ang stor størrelsen..hvilket ikke passede..vi fik dog fingrene i et ny så han kunne være syntetisk nylon Batman (mor er ikke bitter...) den lille har overtaget et spiderman kostume med "muskler" virkelig ømt syn med tyk tre-årig der bliver endnu mere bred pga af vatteringen og så har verdens mindste rumpe!!:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, meningerne er lige pludselig ændret efter skolestart. Ja, de er søde de tre-årige med muskler ;o)

   Slet
 4. Det er simpelthen sådan nogle fantastiske ting du får kreeret til at hænge op...der må eksistere en dejlig farverig fantasi i hovedet på dig og gode tegneegenskaber...er kun lidt misundelig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anne - udfordringen er nogle gange at stoppe igen ;o)

   Slet
 5. Hvor lyder det hyggeligt med gade-fastelavn, super initiativ :)
  Er helt vild med din fastelavnsranke - og godt klaret med at 'redde' dagen og kostumet for ældsten :)

  SvarSlet
 6. Ja, selvfølgelig laver du da lige en fastelavnsranke... Pia, du er sgu dygtig :)
  Skønne superhelte, her bliver Sofie vidst en prinsesse i aften :)

  SvarSlet
 7. Er vild med dit fastelavns-ophæng. Det må jeg prøve til næste år! Og sikke nogle seje superhelte :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - det må du, det er faktisk meget lige til ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...