onsdag den 9. oktober 2013

Væbnet til naturlig kamp...

Dem, der har fulgt med længe vil vide at vi har kæmpet med (særligt) Mads' ører de sidste 6 år.

Efter et utal af mellemørebetændelser, behandlinger med bl.a. dræn m.m. uden ønsket effekt, har han de sidste år kæmpet med nedsat hørelse (bl.a. på grund af store huller i begge trommehinder, der ikke selv ville hele). Desværre har det haft indvirkning på både sprog og motorik.

I dag tog vi første skridt mod en forhåbentlig ny hverdag for Mads. Han fik lukket trommehinden i det ene øre - og det klarede han til UG! Det var værre med moderen, der med gråd i stemmen forlod operationsstuen (trods alle de gange jeg desværre har været ved drengene når de er blevet lagt i narkose, tuder jeg stadig, når jeg skal forlade dem).


Nu er kampen gået igang for at gøre Mads' immunforsvar klar til modstå efterårets og vinterens sygdomme, eller i hvert fald sikre, at de forkølelser han måtte fange ikke bliver så slemme, at de går i ørene.

Vitaminpillerne og næsesprayen er rykket frem på hylden - så krydser vi fingre for at det hjælper!

Vi har fået lov til at teste A.Vogels nye e-bog - og haft glæde af flere af produkterne.

Bruger du også naturens kræfter i medicinskabet?


Mon vi er heldige at vinde kampen denne gang? Det håber jeg, tænk kun at skulle besøge øre-afdelingen igen når det andet øre står for tur...2 kommentarer:

 1. Pyhhhh ha. NÆVN ikke ører!
  De er fandens værk (selvom de selvfølelig er ret praktiske at have - når de virker ;-/ ).

  Men årh, hvor jeg håber for jer - og ikke mindst Mads - at de nye tiltag virker, så ørene kommer til at virke og vinteren kommer til at forløbe uden al for meget sygdom!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, lige præcis! Det håber også ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...