torsdag den 24. oktober 2013

Marsmænd og neon

På vej hjem fra Vesterhaven i efterårsferien kom bilen til at dreje ind til Videbæk og drenge + mand blev passiviseret med iPad/phone m.m., imens jeg kiggede på stoffer.

Jeg fandt bl.a. det fineste jersey med Marsmænd i tilbudssektionen.

Jacob er meget vild med at lege rumskib, så når der ligefrem var marsmænd på tilbud, ja så kom der selvfølgelig en halv meter med hjem.

Egentlig mangler han ikke bluser, men tænker at han nemt kan komme til det, nu vi igen går sæsonen for skiftetøj (smat- og regnvejr) i møde.Jeg glæder mig til at give ham sættet - tror det bliver populært.

Marsmændene er syet efter Ottobre-mønster tilsat en neon titte/pipingkant ved raglanærmerne. Bukserne er i hvert fald i den blødeste velour i en skøn koksgå efter eget mønster og har ribkant i ben og talje - praktisk når vi træner toiletbesøg og selvhjulpenhed i højeste gear.

Burde nok have ventet indtil der var ordentlig lys til at fotografere, men vores program de nærmeste mange dage er tætpakket, så udsigten til fotografering i dagslys er lang :o)

12 kommentarer:

 1. Ej, hvor er det fint med de marsmænd! Det var nok også røget med mig hjem, hvis jeg havde set det ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - og så kan det gå til så mange forskellige farver ;o)

   Slet
 2. Sikke et dejligt sæt. Jeg kom til at købe den mørkeblå version af selv samme marsmænd i en tilbudssektion på nettet og det ligger bare og venter på jeg for syet nogle flere bukser til ham (for det er det han mangler lige nu). Lækkert med den der neon piping. Eeelsker neon.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg kom også til at købe det med brun bund ;o) - det var de to udgaver der var tilbage. Ja, jeg har også noget med neon - og her passede den orange jo lige til en af marsmændene. Glæder mig til at se det mørkeblå når du har lavet blusen.

   Slet
 3. Det er virkelig kært det stof :0) og endnu et dejligt sæt

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tror også det bliver et hit når han ser det. Tak ;o)

   Slet
 4. Fede marsmænd!!! Og dejlig bløde bukser, til de selvhjulpne toiletbesøg... God weekend og held og lykke med det pakkede program
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...