torsdag den 21. februar 2013

Når hverdagen tager over...

Puha, synes slet ikke jeg kan følge med her i 2013 - det viser antallet af indlæg her på bloggen også.

Lige pt. fylder jobbet mere end de timer jeg får løn for - både i tankerne og i timer tilbragt på jobbet.
Sidstnævnte vil være tilfældet frem til september, hvor jeg har takket ja til nye arbejdsopgaver og fremtil da lovet at gå op i tid.

Heldigvis har jeg fået udsigt til at afholde de optjente timer i september måned - det er lyspunktet, for så vil jeg kunne være der for Mads når han begynder i skole. Til oktober kan jeg så starte veloplagt til nye og spændende udfordringer.

Det er dog ikke helt optimalt, det med at gå op i timer når drengene stadig døjer med ørene m.m. og vi må til kontrol månedligt...håber foråret kan hjælpe med at bringe lidt energi tilbage i det lille hjem.

Heldigvis er min weekend allerede startet - og fra i morgen tidligt står den på uforstyrret kreahygge med tre skønne blogpiger, det må da være kuren når nu foråret lader vente på sig! ;o)

Jeg glæder mig i hvert fald helt vild og er gået igang med af finde projekter, store som små...


Når nu der er lidt stille indimellem herinde mini-blogger jeg lidt på Instagram - du er velkommen til at kigge forbi min profil, jeg hedder "Pia Skytte" - er du ikke på Instagram kan du kigge med via dette link


Hvor bloggen måske efterhånden mest er krea-indlæg er Instagram en god blanding af det hele og små hurtige opdateringer - er du også på?

Rigtig god weekend!

12 kommentarer:

 1. Det lyder bare SÅ hyggeligt med en kreaweekend! Og rigtig spændende med nye arbejdsopgaver :-) Hvor er dine broderier bare skønne. Hvor finder du din inspiration? Dit "tetris"hjerte du har vist på IG er jeg helt pjattet med :-)
  Kh. Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg også det bliver. Tak - Pinterest...fantastisk til formålet, flot evt. på den runde cirkel i siden, så kommer du til pins ;o). Perleplade-mønstre kan også fint bruges, hvis de er lavet på en firkantetplade er det nemmest.

   Slet
 2. Lyder som en travl, men spændende tid du gør i møde. Kan dog selv sige det samme, da jeg lige er startet i min sidsre praktik i en sfo, så der er desværre også lidt mere stilhed på bloggen, men er skam også kommet på Instagram - helenasolskin, og jeg følger skam allerede dig derinde:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det hjælper heldigvis at have noget at se frem til ;o)

   Slet
 3. Hvor er det bare flot det du har broderet :)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 4. Er vild med dine broderier, søde Pia. Det er nogle gange svært at få tid til det hele - nyder at følge dig på instagram! Rigtig god krea-weekend til dig og de andre skønne damer! Knus Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Bodil - ja og indimellem endnu mere svært at acceptere at sådan er virkeligheden. Tak - den weekend var vist kuren - er i hvert fald fuld af ny krea-energi nu ;o) Knus Pia

   Slet
 5. Det lyder bare dejligt med sådan en Kreaweekend! :) Glæder mig til at mine børn bliver så store, at jeg også kan gøre sådan noget - men indtil videre vil jeg nyde min søn og kommende babypige i maven :)
  Dine broderier er da bare for søde! Hvad skal de bruges til?
  Vi ses på Instagram ;)
  God weekend.
  Ivalu

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, det er sådanne weekender der tanker op ;o). Det gør vi!

   Slet
 6. Det lyder som en dejlig og velfortjent weekend! Hvor er de dog skønne, dine små broderier! Hvad skal de bruges til?
  God weekend- Stina :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ved det faktisk ikke rigtig - har brugt et som applikation på en lomme, et er kommet i ramme - men mest af alt er de bare rigtig gode til at "glemme" arbejde og problemer inden sengetid ;o) Tak - håber også at du har haft en god weekend og at resten af søndagen bliver det.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...