onsdag den 4. januar 2017

Vinterfugle (inkl. skabeloner)

Jeg ved godt at mange synes det er en befrielse af få julepynten pakket af vejen - men jeg synes nu vores hjem bliver så tomt bagefter...nu har jeg nok heller aldrig været minimalist (hvis du spørger ham den store jeg bor sammen med ;o)).

Særligt i år, synes jeg det var lidt trist da det var væk. Måske fordi de kom sent op pga. en sen fejring af 10 års fødselsdag og en mand, der var sygemeldt hele december efter en knæoperation - eller mon det skyldes den manglende sne og frost i december?

Derfor måtte der vinterpynt til. Normalt er det første pynt der kommer op - efter julepynten er væk - fastelavnspynt. Det blev anderledes i år - en gammel skabelon (vintergæk - delt her) blev fundet frem, men jeg manglede lidt farve, der kunne gøre dem selskab...

Det blev først til en Dompap model:


Jeg valgte at lave det sorte i en metalic sort/blå kraftig papir og det grå i en sølv karton - lidt svært at fange på kamera - men meget elegant og let i udtrykket.


Dompap-modellen/skabelonen findes som pdf-fil lige her - den er sød både som ophæng på grene men vil også egne sig fint til en ranke


Jeg synes det var lidt hyggeligt med vinterfugle i køkkenalrum, så i dag kom en flok Blåmejser på besøg i stuenGod klippelyst!

4 kommentarer:

 1. De er altså bare super fine Pia

  SvarSlet
 2. altså virkelig fint, dine pynteting :0) jeg har lige downloaded skabelonen :0) kh Ulrike

  SvarSlet
 3. Hej Pia,hvis du gider: jeg har en interview med en dansk shop i min blog og der er også en give-away... jeg vil glæde mig, hvis du kigger ind! bare efterlade en kommentar i dansk, jeg har skreven blogpostet i dansk og tysk.

  http://ulrikes-smaating.blogspot.dk/2017/01/shop-interview-mit-minimadesign.html

  Kh Ulrike :0)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...