søndag den 11. december 2016

Gotta catch 'em all - Pokémon fødselsdag

I dag fik vi fejret Mads' fødselsdag med drengene fra klassen. Som jeg tidligere har skrevet om her var temaet Pokémon...og DET var populært!

Bordet var dækket med tavledug fra stof & stil - og div. Pokémon-pynt. Det meste fundet ganske gratis på nettet lige til at printe.

Bl.a. serviet holderne lavet af papir og toiletruller (de er fundet lige her). Nogle flamingo kugler var blevet forvandlet til Pokéballs ved hjælp af en rød, sort og sølvfarvet Possca-tush.Jeg havde også klippet lidt pynt selv - du kan hente skabeloner her ;o)

Vandflasker havde fået nye labels fundet her.


Drengene var inviteret fra 10 til 13. Vi startede ud med brunch - og efter Mads' ønske bestod den af æg og pølser, rundstykker, yoghurt og masser af amerikanske pandekager.


Efter brunchen var der Pokemon jagt i haven - hver dreng skulle fange 6 forskellige Pokemon (de er fundet her og printet herfra inden de blev lamineret og hængt rundt om i haven)Efter jagten i haven blev der lavet personlige Pokemon kort (de blev lavet på denne hjemmeside fra telefonen). Det var meget populært. Kortene blev printet og lamineret, så de kunne holde til leg.

Afslutningsvis var der fri leg inden den stod på kageTror Mads var godt tilfreds med dagen...og nu er der heldigvis 9 måneder til den står på børnefødselsdag igen herhjemme ;o))).2 kommentarer:

 1. Sikken et fedt festtema!!
  Har du en kontakt email? Jeg har et spørgsmål til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du er velkommen til at benytte pia_skytte@hotmail.com

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...