mandag den 5. september 2016

COWABUNGA - (tema)fødselsdag forude!!

Om ti dage fylder mindstemand 6 år!

Traditionen tro står den på temafest - for det elsker både dreng(e) og mor :o).

Jacob har valgt, at det skal være Ninja Turtles - for en gangs skyld et tema, der ikke kræver at jeg først skal sætte mig ind i universet først.
Ninja Turtles var nemlig også store da var barn - så de figurer hittede ved min lillebror.

Forberedelserne begyndte tidligt i år - Jacob (og Mads) har nemlig en alder, hvor deres bidrag er en stor hjælp...og så er det alletiders projekt at sidde med når lektierne er lavet.

Vi har bl.a. lavet perler, klippet og klistret - jeg nyder når drengene gider at være kreative med mig, så jeg/vi har svært ved at stoppe igen ;o)

 

Vi har fået lavet vandflasker klar (flaske etiketterne klar til print er fundet via Pinterest her)Masker er klippet i filt efter vejledning - også fundet på Pinterest (her)


Som "vi plejer" er der selvfølgelig også lavet loftpynt (har tidligere lavet Turtles-pynt, så andre modeller kan hentes her) - drengene fik meget op i detaljerne. Satser på at de får lov at pynte på værelset bagefter ;o)

 
Som bordpynt - og til leg - har vi lavet våben af rør (fra gavepapir og cellofan) bundet sammen med lædersnor pyntet med

4 kommentarer:

 1. Du er simpelthen genial og kreativ med dine fødselsdagstemaer 😍

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - Elsker også at arrangere fødselsdage, så mon ikke der kommer meget mere af den slags :o)

   Slet
 2. geniale ideer - mine sønner var også store fans af de Ninja Turtles, men de er nu 30 + 26 :0) det bliver sikkert en success party! Kh Ulrike :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - Pinterest.com er fyldt med idéer som disse :o). Håber det drengen er ved at have store forventninger ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...