onsdag den 16. december 2015

Min mindste superhelt (gaven fra Funidelia.dk)

Som jeg før har skrevet er Jacob noget af en superhelt - i hvert fald er han meget optaget af superhelte-universet. Han elsker at klæde sig ud og lege superhelte rollespil med vennerne.

Han har efterhånden fået samlet en del kostumer sammen bl.a. Thor, Hulk, Captain America, Ironman, Spiderman, Batman og Wolverine (jo, som drengemor/Jacobs mor har man styr på sine helte) . Sidst nævnte gav udfordringer at finde tilbage i februar (til fastelavn, som jeg skrev om her) - for selvfølgelig kaster Jacob sin kærlighed på de kostumer, der ikke lige er til at købe i legetøjsbutikkerne eller supermarkederne...typisk!

Her op til jul har han også skrevet ønskeseddel, stadig hitter Superhelte, Lego og Minecraft.

Da jeg blev spurgt om jeg havde lyst til at teste en ny hjemmeside, der bl.a. forhandler div. pynt, paptallerkener m.m. til børne, tema fødselsdage og ikke mindst udklædninger var jeg ikke i tvivl...for ENDELIG findes der en dansk hjemmeside, der forhandler HELE udvalget af superhelte (nærmere bestemt Avengers). Så denne gang slipper jeg for at handle kostume i USA for at kunne opfylde drømmen - et Hawkeye kostume (fra Avengers eller "stå-sammen-holdet"): Behøver jeg at skrive, at jeg glæder mig til Jacob pakker gaven fra http://www.funidelia.dk/ op juleaften. 

Måske var det meget godt at jeg ikke kendte funidelia.dk og deres Avengers "afdeling" da jeg arrangerede Avengers fødselsdag tilbage i februar - for så var det da gået helt galt (nu gik det jo kun lidt galt ;o)). 

Tør slet ikke vise hjemmesiden til Jacob, så får han jo også behov for at eje de "onde", som fx. ham her


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...