torsdag den 26. februar 2015

Slut med Riller i rumpen...

Endnu et patchwork er færdigt. Da vi efterhånden har rigeligt med puder, er det blevet en hynde til en af barstolene i vores køkken alrum.
Stofferne er en sammensætning af to Liberty-stoffer, to Stof & Stil stoffer, en fra lageret og en fra Super Brugsen. Synes det er så hyggeligt at sætte stoffer sammen - så mon ikke også den anden barstol skal have en hynde ;o).

Må indrømme at jeg er blevet lidt bidt af patchwork, altså de små projekter (mit tæppe går det stadig lidt sløjt med). Patchwork er så nemt at have med - ofte påbegynder jeg et nyt projekt når vi ser Disney Sjov om fredagen eller når Jacob er til gymnastik om tirsdagen.

Det er starten og det endelige resultat, der siger mig mest. Jeg elsker at sætte farver og mønstre sammen. Som dem, der har fulgt med længe vil vide er jeg også ret glad for farver.

Vores hjem er faktisk også med i det Norske Boligpluss i denne måned med en reportage på hele 11 side, hvor de sætter fokus på farver i hjemmet.


Billederne er efterhånden 1 ½ år gamle, så der er sket lidt ændringer herhjemme (størst er de to nye drenge værelser). Det er sjovt at se sig selv og sit hjem på den måde.12 kommentarer:

 1. Det er da også så ubehageligt med riller i rumpen :) Rigtigt lækker pude, Pia! Og I bor altså bare så skønt. God weekend til hele familien. Kram Bodil

  SvarSlet
 2. Det er da super sejt at blive kendt i Norge :) Velfortjent smukke og endnu et lækkert patchwork projekt fra din hånd. Du er så dygtig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Libbie - min mor har lige bestilt nye patchwork puder ;-)

   Slet
 3. Hvor er det sejt at I er i et blad i Norge! Du er jo ved at blive en nordisk kendis ;-) Jeg bruger også tiden når børnene er til gymnastik på at nørkle. Jeg må vist snart have stukket min snude i noget patchwork, det lyder til at være rigtig hyggeligt at lave :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt sjovt ;-). Kan kun anbefale det ;-)

   Slet
 4. Du er altid fuld af gode idéer - og tillykke med den nye kendisstatus hos de norske naboer:)

  SvarSlet
 5. Det er da SÅ nice.... Super flot hynde...

  SvarSlet
 6. Hei. Jeg ble så inspirert av ditt flotte hjem! Mange morsomme og fine løsninger. Er det mulig å få fargekode på den flotte farge- blågrønne- du har på veggen- make The impossible accessible?;-)
  Vh Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Camilla (og undskyld det sene svar). Jeg har desværre ikke en farvekode, da den er blandet ud fra et stykke stof. Jeg tog dette: http://www.stofogstil.dk/Katalog/Bolig.aspx?group_id=4487&ArticleId=14484 med ned i Flügger, der så blandede farven derfra. Vh. Pia

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...