tirsdag den 17. december 2013

Super Mario fødselsdag...

I lørdags kom endelig den dag Mads længe har set frem til (og forældrene har frygtet lidt) - 0.B. skulle komme til hans Super Mario fødselsdag.

Dagen gik over al forventning. Til trods for at det blot er anden gang alle klassekammeraterne er samlet til fødselsdag gik det helt uden problemer.

Kagerne var bagt - og pyntet ala dem han delte ud i skolen. Disse dog som vaniliecupcakes med frosting (efter Julias bog). Glasur-udgaven minder mest om svampene, men synes ikke det skulle være en tro kopi af dem børnene allerede havde smagt


Da allesammen var kommet startede de med at pakke gaver op.

For at undgå at nogen skulle føle sig overset skete det efter "den som flaskehalsen peger på". Først drejer Mads flasken og den den rammer får lov at give sin pakke - derefter drejer han/hun flasken og vælger på den måde næste giver.Det princip burde bruges juleaften - sikken en ro det gav i stedet for at det blot går ud på at åbne næste gave ;o)

Bagefter fik børnene pålægskagemand, pølsehorn og gnavegrønt ved bordet, der var pyntet med det pynt jeg tidligere har vis her


Og så var der ellers fri leg:

- pigerne indtog hurtigt tegne/farve/perlebordet


- drengene fordelte sig skiftevis med lego og biler på værelset/stuen og en flok på hemsen med Wii:


Da der var ophold i regnvejret kom hele flokken med ud i haven for at slå til "papkasse", hvilket var et stort hit


Da fødselsdagen sluttede blev de fleste forældre til en kop kaffe - en hyggelig dag, der heldigvis levede op til Mads' forventninger.

Overvejer du selv en Super Mario fødselsdag kan jeg klart anbefale at kigge forbi dette blogindlæg jeg har fundet via pinterest.

Lagkage og traditionel kagemand måtte gæsterne dog tænke sig til, dem havde vi nemlig spist til den fødselsdag vi holdte for familien for 14 dage siden, hvor disse billeder er fraKagenmanden var en fødselsdagsgave fra Jyske Bank - ikke dårligt!


NU er vi på den anden side af fødselsdagsfejring - så kan julehyggen godt sætte ind - det er vel også ved at være på tide, hvis vi skal nå bare lidt ;o)

20 kommentarer:

 1. Så gennemført Pia - hvor er det flot. Hvad er en pålægskagemand? Vi skal holde Emils fødselsdag på søndag, men han er desværre ikke så meget til tema-feste som hans mor er;-) Det er kun drengene, så det er kun 12 børn, men jeg synes der er gang i dem.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - Mads var slet ikke til at stoppe igen. Hans fantasi ligner (desværre) lidt min ;o)

   Det er brød bagt som en kagemand (altså i formen) og "pyntet" med pålæg - spegepølse, leverpostej og hvad favoritterne ellers kan være af pålæg ;o).

   Ja, der er gang i dem - efter vi har fået plads til både at kunne have pigerne og drengene har vi inviteret begge med (synes nemlig ofte pigerne har en god effekt på energiniveauet ved drengene ;o)).

   Held og lykke på søndag.

   Kh. Pia

   Slet
  2. Nu har Emil allerede bestilt spyd med frikadeller og grønt, så det bliver det, men en anden gang vil jeg da prøve en pålægskagemand - bruger du en bolledej? Undskyld alle spørgsmålene, men du er bare så inspirerende at jeg bliver nødt til at kopiere:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
  3. Ja, alm. bolledej. Kan også bestilles ved flere bagere her i byen. Hel færdig og serveringsklar er Føtex leveringsdygtig i ;o)

   Du må spørge al det du vil, Christina.

   Tak for de sæde ord - og god jul til dig og dine.

   Kh. Pia

   Slet
 2. Hvor er det fedt, Pia! Så totalt gennemført med alle detaljer, selv lidt på hemsen ved fjernsynet. Jeg er virkelig imponeret.
  Og super inspiration, når vi engang tør tage hele flokken hjem fra børnehaven. Med tvillinger af begge køn er det også både piger og drenge der skal med. Det kunne jeg ikke lige overskue i år med 30 3-årige...
  Ha en dejlig dag :-9
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Line - Jacob har også sin debut med børnefødselsdag med vennerne til gode endnu ;o). Tak - og i lige måde! Kh. Pia

   Slet
 3. Hvor er det bare fedt :D Rigtig gennemført, må man sige. Tror både fødselar og gæster må have været svært imponerede.

  - Anne

  SvarSlet
 4. Det lyder sopm en rigtig dejlig børnefødselsdag! VI skal have 20 unger med hjem i januar til Karolines 6 års fødselsdag, og jeg er....ehm... lidt nervøs:-) Så det er godt at læse, at det sagtens kan gå godt - Karoline glæder sig ihvertfald helt vildt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi havde inviteret til 2 1/2 time og skrevet at forældre var velkomne den sidste halve time til kaffe - det var fint med den tid ;o)

   Slet
 5. Jamen, du er for sej en mor! Sikken et brag af en børnefødselsdag! :-)

  SvarSlet
 6. Det ligner bare en super fødselsdag, hvor har du bare lavet mange fine ting :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - men det med kagen burde jeg arbejde lidt på ;o)

   Slet
 7. Ih, Pia Pia Pia.
  Du skal altså udgive en bog en dag med de temafødselsdag du holder.
  Så gennemført og flot:-)

  Dejligt dagen gik godt -Kh Jonna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Jonna. Ville elske det - men tiden til det er der desværre ikke lige - og tænk hvis intet forlag var interesseret når jeg var færdig ;o)

   Slet
 8. Nøøøøj! FLOT, GENNEMFØRT og MEGET INSPIRERENDE! Dejligt at I havde en skøn dag alle sammen - jeg er vild med "den som flaskehalsen peger på" mht. gavegivning/-udpakning. Knald-god idé :-)

  Og så: forsinket tillykke med Mads :-)

  KH L

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for dine søde ord ;o). Ja - den form for gaveudpakning kan klart anbefales!

   Slet
 9. Sejt! Og virkelig virkelig gennemført!
  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Louise - det levede heldigvis også op til hans forventninger ;o)))

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...