tirsdag den 8. januar 2013

Ny (gammel) hobby...

Læseren her på bloggen ved at jeg mine kreaprojekter har det med at komme i stimer - sidst har det været penalhuse/make-up-punge.

Næste "stime" tegner sig allerede. For dem, der følger mig på Pinterest eller Instagram kommer det ikke som den største overraskelse af det er korssting. Altså at den lille størrelse, så jeg ikke når at gå død i det inden det er færdigt (sådan et ligger der nemlig allerede inderst i skabet).

Pinterest er også her en inspiration uden lige - og det er da også derfra sidste broderi - en ræv, der nu lever videre på et par bukser til ældstedrengen...
Bukserne er syet ud fra en tilpasset Minikrea buskemønster i sort denim med neon orange detaljer købt ved Bettyp.dk
Ræven er broderet med broderigarn og efterfølgende applikeret over på lommen. Jeg har strøget lidt vlies på, så jeg ikke risikere at broderiet går op i vask.
Jeg synes broderiet giver bukserne lidt ekstra og sikre at bukserne ikke bliver for "voksne" i udtrykket til min (lille) dreng. Mads var også rigtig glad for dem da han fik den og helt ekstra ordinært fik jeg lov at forevige ham og dem her til eftermiddag.

Betingelsen var dog at han SELV ville finde ud af hvordan han skulle stå, så de kreative model poses kan jeg "desværre" ikke tage æren for ;o)
Nu vil jeg nyde at gulvet er nyvasket, manden er til badminton, begge drenge sover og lade sofaen overfalde mig...synes jeg trænger til det ;o)

Rigtig god aften!

36 kommentarer:

 1. Hvor er de fede! Er pjattet med detaljen :-)
  Også rigtig god aften til dig.
  Kh. Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det er dejligt når det lykkes at lave noget BÅDE mor og søn kan li' ;o). Kh. Pia

   Slet
 2. Eiiii hvor er det fint Pia! Super lækre bukser også. Min mor syede mega mange korssting, da jeg var barn... men hun er typen, der rydder meget op - så nu er alt vist smidt ud eller givet væk. Inklusiv alt det tøj, hun syede til mine søskende og jeg. Det kan man godt ærgre sig lidt over ind i mellem... Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ej, øv - jeg opfordrede min mor til at skille sig af med alle hendes retro-ting da jeg var teenager - så det gjorde hun... Må indrømme at jeg heller ikke er helt godt til at gemme det tøj jeg får lavet til drengene, men nu er det jo også drenge, så det er begrænset hvor meget af det, der ikke ender med at blive slidt op! :o)

   Slet
 3. Hvor er de bare flotte!! Jeg kan godt forstå, at han ikke kunne stå stille den lille model, for de indbyder da til leg og ballade.
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, er sikker på at disse ikke giver ham problemer med at lave ulykker! ;o)

   Slet
 4. Det ser bare så fint ud, Pia. Og det er super flot lavet.
  Kh Rikke
  www.bareschoen.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Hvor er det nogle fede bukser - og fiiin applikation.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, den ræv måtte jeg altså forsøge mig med da jeg så den ;o)

   Slet
 6. Som jeg har sagt det før, hvor er de bare vildt vildt Flotte:-)

  SvarSlet
 7. De er da bare for geniale. Fedt at kombinere med korssting. Det er for fedt - og så den flotte pipping. Hatten af for dig. Din søn ser skøn ud i dem...
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Eline - måtte finde på en anvendelse, så arbejdet ikke var spildt og Mads forelskede sig ligesom mig i ræven - så i stedet for det piratstof han i første omgang havde efterspurgt til lommer ville han hellere have ræven. Så det fin han! ;o)

   Slet
 8. Fed applikation til bukserne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lise - den ræv kunne jeg altså heller ikke lige stå for og med min "afhængighed" af neon piping var de. Jo oplagt ;o)

   Slet
 9. Det bliver lige en gentagelse af ovenstående, men de er altså super fede! Jeg er helt vild med reven.
  Jeg kan godt forstå din passion for korsting. Det er nok det mest afstressede jeg kender.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja, bare at sidde og tælle ;o)

   Slet
 10. Jamen, altså det er bare de fedeste drenge bukser, dine detaljer er så fine. Ræven er virkelig herlig og modellen ser virkelig ud til at nyde de smukke unika bukser. Sejt lavet! Lyder da dejligt med sofa hygge! Håber I får en skøn uge! Fik forresten slet ikke skrevet i dit forrige indlæg, at træperlen er totalt fed på penalhuset!

  SvarSlet
 11. Virkelig flotte bukser! Og det ser super godt ud med ræven, hvor er den bare fin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er så rart når resultatet ender med at ligne idéerne ;o)

   Slet
 12. Hvor er de fede Pia, det er du altså bare en knag til. Tror jeg skal sy bukser til Victor når vi mødes :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, Libbie. Jeg overvejer lidt om jeg skal ta' hul på syning i jersey - nu vejledningen er nær ;o)

   Slet
 13. Super skøn detalje :-) Jeg har også en svaghed for korssting og har også et liggende der er startet i 2000, og det er endnu ikke færdigt. Men sådan en skøn lille ræv, er da lige til at gå til. Og skønt at sønnemanden også er begejstret :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har et halvfærdigt lakridskonfekt broderi liggende - men er gået død i det... Størrelsen på dette passer bedre til min tålmodighed ;o). Tak

   Slet
 14. Fed detalje med neonpiping:-) Og sød lille ræv. Måske man skulle begynde med at lave korsting. Kunne godt bruge nogle små afstressende ting til at lave i sofaen om aftenen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Stine. Har efter hånden udviklet en afhængighed af neon piping tror jeg ;o).

   Du må i gang - alletiders afstressning inden sengetid!

   Slet
 15. Hvor er de altså også skønne, de bukser! (ja, og modellen med :-)) Jeg kan ikke rigtigt komme i gang med at sy i år, men må altså snart tage mig sammen :-) Kram!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Bodil. Sådan en periode havde jeg også i efteråret - det skal nok komme igen, eller det håber jeg da det gør! Knus

   Slet
 16. Hvor ser det fedt ud med den ræv. Super god ide :-)
  Kh Mette

  SvarSlet

 17. Kan du hjælpe mig med hvilket nr. af Ottobre bladet jeg kan find
  mønsteret på den bluse som morstankeblog har nævnt på sin blog at hun har lånt af dig?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fra Ottobre nr. 4 - 2012. Mener mønsteret går fra str. 92-128 ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...