lørdag den 2. februar 2013

Velkommen indenfor...

Som en del af vores om- og tilbygningen skete der også store ændringer i vores stue  - og endelig er vi ved at være rigtig på plads derinde igen! Dem, der følger mig på Instragram (profilnavn: piaskytte) har fået et par kig indimellem...
Armeringsnettet er et kompromis. Jeg så det engang anvendt i en tøjbutik, bare i den rustne udgave og har plaget Troels om at få et op at hænge over sofaen som en slags "opslagstavle" næsten lige siden (og det blev altså forstærket da jeg så at Bettina havde fået lov). 

Idéen blev afvist med det samme, men med lidt kvindelist og en kompromis om at det kunne være den galvaniserede udgave hænger den nu på prøve (og mon ikke den får lov til at overleve?)

Bjørn Wiinblad platterne (de farvede) er en "tak for hjælpen"-gave fra en ældre dame, de andre er købt for en 5'er i den lokale genbrug (én med hver af vores fødselsmåned).

Bogkasserne under billedet er fra Trævarefabrikernes Udsalg - bare malet hvide. De farverige virkelranker er lidt af nytårspynten.

Jeg nyder at have et hus, der igen fungerer - men det bedste ved ombygningen er nu stadig det store køkken alrum vi har fået!...og så er der ingen der tænker på det kaos der stadig hersker uden for vinduerne, på den nye hems og at vi har levet i kaos i over et halvt år ;o)

11 kommentarer:

 1. Kan godt forstå at I er glade for at komme på plads, Pia. Og for det lækre køkken/alrum, som jeg jo har set irl :-) Det ser ud til at stuen bliver mindst lige så lækker! God weekend til jer, kram Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var en hård omgang - men skønt at være så tæt på målet nu ;o).
   Det var så hyggeligt da I kiggede forbi! :o)

   Slet
 2. Sikke et skønt hjem I har :) Fed idé med "opslagstavlen", er spændt på om den må få lov til at blive der..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det tror jeg faktisk at den gør! De gæster vi har haft siden den kom op har uopfordret rost den ;o)

   Slet
 3. Dejligt at komme på plads :) ville ønske dine billeder var lidt større så man rigtig kunne se dem .) elsker jo at kigge på billeder af hvordan folk indretter sig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er skønt! Det må jeg huske...men boligblogger bliver jeg nok aldrig ;o)

   Slet
 4. Sikke et fint kig ind i jeres stue, flot farve på endevæggen. Det må være skønt endelig at komme på plads - sådan havde jeg det da vi fik lavet nyt køkken...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er jeg også ret vild med ;o). Må indrømme at jeg snart har nok af bygge- og flytterod - mon ikke der kommer til at gå laaaaang tid før vi går igang med sådan noget igen ;o)

   Slet
 5. Det ser så dejligt ud, fantastisk resultat og ja det er altid dejligt at komme på plads igen :-) ha en smuk søndag

  SvarSlet
 6. Jøsses hvor er jeg dog bagud med opdateringer. Ser da super godt ud det hele...også armeringsjernet !. Tak for henvisningen Pia :-)))

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...