mandag den 18. februar 2013

Det nye sort...

Er eftersigende kobber.

Havde du spurgt mig om jeg ville have kobber indenfor, for blot et år siden havde svaret været et sikkert NEJ.

Dette nej er dog knap så sikkert mere. I hvert fald kom jeg hjem med kobbermaling fra mit sidste besøg i Søstrene Grene - og i søndags fandt jeg det frem og malede et sættekassehus jeg havde liggende


Jeg synes resultatet blev overraskende godt og tænker det kunne blive rigtig sødt med lidt pasteller i rummene. Normalt er jeg mest til klare/douche farver, men tænker at det kunne være fint med noget pastel op til kobberfarven - kunne det ikke?

Elsker weekender, hvor der er tid og energi til lidt kreatid (både med og uden børn). Sådan en weekend har vi haft. Fredag da jeg kom hjem fra arbejde blev jeg mødt af en smilende mand og et rengjort hjem, et bord med blomster, asti, jordbær og napoleonshatte...men ingen drenge.

Troels havde afleveret drengene til en overnatning hos farmor og farfar, da han synes vi trængte til lidt kærestetid. Først blev jeg lige lidt paf over ikke at have fået givet dem et godnat-kys (mor-ting?), men blev også uroligt rørt over det.


Vi havde en rigtig hyggelig aften med take away sushi og en god film...

Selvfølgelig, fristes jeg til at skrive, kunne jeg ikke sove længe når nu muligheden var der - men det kom Troels til gode, for han stod op til et veldækket brunchbord :o)


Bl.a. disse bananmuffins uden mælk og æg (de blev nemlig brugt til pandekagerne) - mums!

Inden vi kørte ud efter drengene nåede jeg at forvandle et par Ferm Living viskestykker til puder. Den ene med gul pipingbånd, den anden med mintfarvet pipingbånd. Begge har en grå bomuld med uld som bagside.

 
Søndagen er tilbragt med drengene - formiddagen gik med cykeltur til biblioteket - det tager tid med sne på de fleste af stierne og en stædig 2-årig, der hellere vil cykle på løbecyklen end at sidde i cykelstolen.

Imens Jacob sov en lang middagslur krea-hyggede Mads og jeg i vores nye kontor.

...sådanne weekender kunne jeg bruge MANGE flere af...men nu kalder hverdagen igen.

Heldigvis starter udsigten til endnu en skøn weekend allerede torsdag aften ;o)

16 kommentarer:

 1. Åååååååååh, hvor er din mand bare god. Det er da utroligt godt fundet på. Må min mand komme på kursus hos din mand? Jeg savner min mand og enetid med ham. Det går bare på skift med syge børn herhjemme og det er bare ikke fedt for romantikken. Det er indbrudstyve heller ikke, når så storedrengen vil sove hos mor og sender far på sofaen ;0) Mon det kommer med foråret - I hope so!
  Sig til din mand, at jeg tager hatten af for ham...
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så tiltrængt...det er nemlig heller ikke noget vi har gjort så meget i ;o)

   Slet
 2. Hold da op en sød mand, du har :-) Det lyder virkelig hyggeligt. Og så er det både et fint hus og en god idé med viskestykkeforvandlingen! Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han kan stadig overraske efter mere end ti år ;o)

   Slet
 3. Ååårh, det lyder fantastisk! Sådanne mænd burde der være flere af (altså, ingen brok herfra, jeg har selv én, men der er ret mange jeg kunne unde én også ;-)). Super fede puder!

  SvarSlet
 4. Lyder som en fantastisk weekend, med plads til alt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis - sådan nogle man gerne vi have mange flere af ;o)

   Slet
 5. Wow det lyder som en virkelig skøn weekend! Og en virkelig skøn mand du har ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var lige hvad det var - ja, jeg er godt gift ;o)

   Slet
 6. Åh hvor er ham Troels da bare sød at have arrangeret det!!! Vi har stadig en lille pige, der er besværlig at putte, så vi har ikke rigtig nogle vi kan aflevere til, men ih, hvor jeg glæder mig til det bliver vores tur:-) Flotte puder.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er Jacob også - derfor var det også arrangeret bag min ryg. Er ikke så god til at "give slip" på ham når jeg ved han kan være lidt besværlig at putte, men det gik helt uden problemer og han. Han sov fra lidt i 20 til 5:30 uden problemer og efter at have fået lidt vand igen til kl. lidt i 7....det sker næsten aldrig hjemme...
   Tak. Kh. Pia

   Slet
 7. Dejlig med en forkælelses aften, det skal der også være plads til. Sød mand du har:-)

  SvarSlet
 8. Wow hvor lækkert, både med nye puder, kærestemiddag, sushi og alt muligt..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var vist lige hvad jeg trængte til ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...