søndag den 24. februar 2013

Kør, kør, kør...!!!

Hvor ofte er det lige, at en weekend med alt for lidt søvn, rødvin (og lidt for mange søde sager) betyder mere energi?

Sådan en weekend har jeg haft!

Fredag morgen hentede jeg Gitte og kørte Vestpå, hvor vi mødte Lena og Libbie. Resten af dagen (og natten) og det meste af lørdagen blev tilbragt foran symaskinen...og ikke mindst Libbies overlocker!!!

Jeg har længe haft et ønske om at lære at sy i jersey og andre elastiske stoffer, men min symaskine og jeg var ikke så gode venner sidst jeg forsøgte - derfor har jeg ikke rigtig kunnet komme i gang.

Heldigvis var Libbie helt klar på at være min personlige coach - og det klarede hun bare så godt!: "Kør, kør - hold!" - og så var jeg hooked!

...og bl.a. to søskende bluser blev til.

Stoffet - både det med stjernerne og vikingerne er fra Malika-rosa og mønsteret er fra Minikrea (praktisk med størrelserne fra 0-10 år i et mønster). Jeg har lavet en størrelse 10 år til Mads og en størrelse 3 år til Jacob - lagde ikke sømrum til i siderne på Jacobs som mønsteret ellers beskriver, da jeg godt kan lidt at den ikke sidder for løs og han er til den slanke side.

Ærmerne er forkortet til fordel for en bredere rib. Begge bluser med lidt ekstra sømrum forneden (det er jo nogle lange drenge jeg har).

Jeg er så tilfreds med resultatet - også fordi bagsiden bare er så fin...


Begge drenge er glade for resultatet - ligesom jeg er.

Så allerede i går fik jeg bestilt en overlocker (og flere jersey stoffer!)...så nu kan det kun gå for langsomt med at få den hjem!

Hvordan har jeg da kunnet leve uden sådan en???

Det var lige sådan en weekend jeg trængte til! Jeg har grinet, hygget, snakket, ikke mindst lært en masse og kørt hjem med hovedet fuld af ny inspiration og mod på nye kreaprojekter...


Som det fremgår af bunkerne fik vi ikke kun snakket, men rent faktisk syet noget. Stakken til venstre er min - og mon ikke den kommer til at sætte sit præg på indlæggene det kommende stykke tid? ;o)

Nu vil jeg få de sidste krea-ting lagt ind i skabene, nyde min familie og ellers bare se tilbage på en skøn weekend tilbragt med de skønneste piger (ja, man er kun så gammel man selv føler sig).

Håber også at du har haft en god weekend?

25 kommentarer:

 1. Åhhh det lyder bare så hyggeligt.
  Jeg har også lyst til at sy i jersy, men har skubbet det lidt, jeg har en spritny symaskine der kan overlook, men ved ikke om jeg tør gå i gang.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det også ;o). Jeg er så glad for at jeg endelig kom igang - synes jeg var kørt lidt fast i sy-projekterne med en masse gentagelser, men nu er der jo en helt ny verden af muligheder!!!

   Slet
 2. Sikke I har hygget.
  Lyder som en super god weekend:-)
  Super fine bluser:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sådan en weekend burde man ha' en gang om måneden ;o). Tak, Jonna.

   Slet
 3. Hold da kæft en ønske weekend.. og fine bluser du har lavet.. jeg er vild med jersey i øjeblikket.. må jeg spørge hvilket mønster du bruger til de t-shirts? Kh C

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var på alle måder tiltrængt og en energi indsprøjtning! Har syet efter MiniKrea, dog lagt lidt til i længden, lavet lidt om ved ærmeribben og udeladt sømrum i siden. Kan også mærke at Jersey bliver mit nye hit ;o)

   Slet
 4. hold op en energi insprøjtning!! Hvor fedt med snak, hygge, samvær og syning!! Jeg er misundelig, selv om jeg nu også har haft en god weekend, så kender jeg bare ikke på den måde, der IRL elsker at sy :-)
  Kh Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig! Det gjorde jeg heller ikke før mit første Blogtræf for snart 2 år siden - utroligt hvad en blog kan medføre :o). Kh. Pia

   Slet
 5. Altså den overskrift *ha ha* nøj jeg grinte, sådan klukkede helt ned i maven, for JA Pia det har været en fantastisk weekend, jeg kan slet ikke få armene ned!!
  Dine bluser blev så fine, du er også en haj til sammensætninger :)
  Nu vil jeg lave et weekend-indlæg, måske same-same but who cares :)
  Knus fra Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Kunne overskriften ha' været anderledes? Tror Troels er ved at være træt af at høre om syning og overlocker ;o). Nej, kan næsten ikke huske hvornår jeg sidst har hygget mig så meget - tænk hvad tilfældigheder kan medføre - er SÅ glad for at jeg valgte at køre til Kolding den dag ;o). Tak, Libbie har allerede handlet ind til næste sending, kan fornemme at det var "dyrt" at låne den overlocker ;o). Knus Pia

   Slet
 6. Sikke nogle skønne farver de bluser har og mønstre. Jeg er så glad for at se, at du vælger andre farver end blå til dine drenge. Den der orange er bare så skøn - også til drenge. Skriv lige lidt om hvilken overlocker du vælger og hvor du vælger at købe den, jeg vil også gerne have én, men er helt grøn.
  What a nice weekend :-) Gid det var mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har et eller andet med gul og orange i øjeblikket ;o). Har allerede købt - og kan næsten ikke vente til den bliver leveret. Har været kopicat og købt en fuldstændig som den Libbie har: 14sh754 (Singer) - den var super fin til mine behov - og prisen meget tiltalende også ;o). Du må få arrangeret et Blogtræf - det var der jeg måde de andre ;o)

   Slet
 7. Oork altså, det ser ud til at ha' været fantastisk - og sikke mange fede sager, SÅ fine bluser du har fået sat sammen!! Og spændende med resten af bunken,der ser ud til at gemme sig en del fede bukser med tittekantsdetaljer. Som Christina ovenfor er jeg også nysgerrig - hvilken overlocker har du købt? Jeg drages også mod en sådan investering ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt en fuldstændig magen til Libbie 14sh754 (Singer) - og glæder mig som et lille barn gør til juleaften til den kommer! Efter at have prøvet den og set de pæne søm sådan en laver kan jeg jo næsten ikke gå tilbage til symaskinen alene...og så er det super hurtigt at slippe for zigzag inden sammensyning ;o).

   Ja, tror ikke jeg kan sy uden tittekanter i faststof - er afhængig af dem ;o)

   Slet
 8. Hvor lyder det bare hyggeligt! Og sikke flittige I har været, så flotte stakke der ved siden af hinanden! Spotter jeg lidt mælkedrenge striber, det ligger også klar til forårs bukser herhjemme, jeg elsker altså bare det stof:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var det også bare - og selvom vi alle er selvlærte har det været lidt som at være på sykursus - skønt!!

   Ja, det har jeg også syet en del i til drengene. Dette var en rest jeg har arvet fra en af min mors veninders afdøde mor, så det har nogle år på bagen og lidt mere kraftig denim, så tænker at han får dem på i morgen eller i overmorgen. Begge drenge har heldigvis godkendt produkterne ;o)

   Slet
 9. Ej, hvor har i da bare hygget og været flittige. Skønne sager i har fræset gennem maskinen. Glæder mig til at se hvad du mere har liggende i bunken :) og jeps, blogland er helt fantastisk hvis man vil møde nørder med samme interesser !

  Kh. Jo

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tror vi alle rystede videre da vi gik i seng ;o) Tænk sig - der var endda tidspunkter hvor vi sad dybt koncentrerede og syede...helt uden at snakke!?! ;o)

   Glæder mig også helt vildt til at vise frem - og har fået taget lidt gode billeder af det i dag. Ja, hvorfor har jeg ikke opdaget det før? ;o)

   Kh. Pia

   Slet
 10. Åh det lyder bare som en dejlig weekend! Jeg må altså lære at sy! For jeg er så misundelig, når jeg ser hvad der kan komme ud af din maskine!
  Men indtil videre holder jeg mig til at strikke - og så når min unger bliver lidt større, kan jeg sætte mig ind i syverdenen (tænker jeg)... :)
  Fine bluser du har fået lavet.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;o). Det er imponerende hvad du formår at strikke - min tålmodighed har indtil videre kun gået til retstrik...vi må lave en bytter en dag ;o)

   Slet
 11. Lyder bare så hyggeligt!
  Og tillykke med den nye investering, det bliver da for fedt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tænk hvad en tur til Kolding kan føre med sig ;o). Tak - glæder mig SÅ meget til at få den (og stofbestillingen) hjem og lege!

   Slet
 12. Sikke en kreativ weekend - en masse lækre projekter du har fået lavet. Er spændt på at se hvad du får ud af din nybestilte overlocker :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det er jeg også...glæder mig helt vildt til at komme igang med den ;o)

   Slet
 13. lyder som en helst fantastsik tur, det gad jeg godt :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...