onsdag den 15. april 2015

Ny toilettaske til den "store"

Mads' favorit fra Disney Sjov er: "Phineas og Ferb" (dog ikke en favorit hans mor deler - forstår ikke den serie ;o)), så Mads var helt solgt da han så Phineas og Ferb bomuldsstof ved Fjølner i Viborg - "DET skal vi altså ha' noget af mor".

30 cm. blev købt og figurerne brugt som applikationer på hans nye toilettaske: 
For at binde applikationerne sammen med selve toilettasken valgte jeg en piping i mint.

Mads var lykkelig - nogle gange skal der ikke meget til - så selvom jeg ikke altid deler deres helte (og udtrykket i de stoffer de falder for) får de som regel lov at vælge selv - deres begejstring og glæde vil jeg nemlig ikke gå glip af! :-)


8 kommentarer:

 1. Hvor er den fed :) og nej! Jeg forstår virkelig heller ikke altid det rødderne her i huset falder for, men nyder som dig deres jubel og lader dem derfor vælge selv :) Magne her er vild med ALT med pirater og er fuldstændig ligeglad med at de andre drenge i klassen er vilde med superhelte og disneyfigurer mv. Interessen for pirater har han haft siden han blev 2, så han har efterhånden meget pirat... og så lige trash pack monstre, dem forstår jeg simpelthen ikke, men han er solgt :-D Luna er jeg mere påbbølgelængde med, men har dog aldrig vlret hverken vild med prinsesser eller heste (var/er en rigtig drengepige) hvor Luna er vild md alt med prisesser, særligt self Elsa og Anna :) og heste - det er ved at udvikle sig til et helt lyserødt, glimmer heste værelse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vigtigste er nemlig at børnene er glade ;o)

   Slet
 2. Det jo nærmest blasfemi. Det er den bedste Disney serie længe. Vi knus elsker den alle 4. Gu ske lov for forskelligheder. Fedt stof og taske.
  Mvh
  Mette

  SvarSlet
 3. Det fine penalhus går altså ikke under kategorien "ikke så meget til" søde Pia :-) Det er super godt! Hvis Lasse så det, ville din status vokse ENDNU mere ;-) Rigtig god krea-lørdag. Glæder mig til at se, hvad I får lavet! Knus Henriette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Henriette - du må lave et til ham næste gang I kommer på besøg. Håber jeg kan leve op til hans forventninger når de kommer til overnatning ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...