mandag den 28. april 2014

Sy-maskinen virker stadig...

Den  har bare lidt svært ved at komme i gang indimellem :o). 

Jeg fik den heldigvis startet lidt i Påsken, til stor glæde for drengene - dejligt stadig at kunne glæde dem med hjemmesyet tøj :o)

Jacob bluse er syet efter Ottobre raglan mønster, men koksgrå ærmer, turkis rib og det fineste jersey-print (købt billigt som afklip i Videbæk) på mave og ryg.
Mads' blev efter Minikreas raglan mønster.

Blusen har gråmeleret jerset på ærmerne og fotoprint fra Stof & Stil på mave og ryg. Den neon gule rib er købe i Hammerum.
14 kommentarer:

 1. Super flotte begge to Pia, dejlige farver!!

  SvarSlet
 2. Så smarte begge to. Du laver bare altid sådan nogle gode sammensætninger - virkelig lækkert.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Og begge er de skønne, drengede, glade og meget inspirerende :0)

  SvarSlet
 4. Bluser er også stadig det der batter mest hjemme hos os! Og jeg bliver måske aldrig træt af at sætte stoffer sammen, som du har gjort her...
  De er bare fine!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja bukser er svært at lave bedre og billigere end dem i butikkerne synes jeg ;o)

   Slet
 5. De er godt nok fede... Men du har nu også en sans for at lave de fedeste bluser til dine drenge... :o)

  SvarSlet
 6. Sjovt, jeg har syet én der minder lidt om den til Mads. Min knægt på 3½ år er vild med boldene. Og det var én af pædagogerne i børnehaven også. Hun spurgte mig, hvor jeg havde købt den bluse, hvortil jeg fortalte at den havde jeg selv syet. Så kan man godt være stolt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er da det største klap på skulderen! Blev også engang spurgt ved lægen af en anden mor hvor jeg havde købt det par smækbukser Jacob havde på den dag....jeg fløj nærmest der fra ;o)

   Slet
  2. Fedt, og ja, det er da kæmpe klap på skulderen at folk synes om det man selv laver og ligefrem gerne selv vil have fingre i krationerne.

   Slet
 7. Der er da nogle skønne bluser du har fået lavet. Jeg fandt også ud af at min symaskine kunne sy endnu i påsken, for der var der endelig tid til at lege med den.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...