lørdag den 26. april 2014

Påske...

Findes der noget bedre, end når forår rammer sammen med fridage?

Påsken i år gav virkelig nogle tiltrængt plus på energi-kontoen, så det blev til både lidt syning, bagning og papirklip - meget tiltrængt!

Er der noget der som regel giver mig energi, er det at være kreativ og have gæster, men arbejde har desværre lagt en dæmper på det her i begyndelsen af 2014.

I Påsken inviterede vi drengenes oldeforældre på eftermiddagskaffe - og de sagde heldigvis ja tak - så vi fik bagt citron-cupcakes og boller - og Olde medbragte gammeldags æblekage. Den menu passede drengene ret godt!


Vi pyntede kagerne med påskekyllinger lavet af to gule karton cirkler limet sammen om en tandstik og en farvet fjer. Den ene kartoncirkel fik et tegnet næb og blev forsynet med to øjne fra Tiger - hurtig men farverigt påskedekorationOver bordet har vi hele påsken haft påskepynten fra sidste år hængende - det er lidt hyggeligt med de ranker over bordet, synes jeg...

 

I år blev den årlige æggejagt/påskebrunch ikke afholdt herhjemme, så jeg havde lavet lidt papirklip som en del af værtindegaven. Pynten er nem at lave, da jeg kun har brugt saks til næbet. Ellers er selve kyllingen lavet med en cirklepunch, hanekammen med en lille hjertepunch, øjnene med en hullemaskine. De grønne kløver blomster er lavet af tre små hjerter.


Igen i år var det en succes med de fyldte plastik æg - så behøver det nemlig ikke at være chokolade det hele for at skabe glæde :o)


8 kommentarer:

 1. Dejlige billeder der helt sikker emmer af forår og påske.

  SvarSlet
 2. Hvor hyggeligt. Jeg høre til dem der knuselsker påsken og jeg kan se at det gør I også. Hvor har I fundet plastikæggene. Jeg ledte engang meget efter sådan nogen, men gav op og bruger nu papæg. Det er nu også fint og så er der god plads i dem, ligesom du synes jeg nemlig at det er vigtigt at det ikke er chokolade alt sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, forår, påske og hygge med familie og venner...elsker det!

   Æggene er købt ved cchobby - de fåes vist stadig. Mener de findes i flere størrelser, farver og hvide. ;o)

   Slet
 3. Ahmen hvor er det nogen dejlige billeder. Elsker at se alle dine kreative ideer.
  Glædelig "bag"påske til dig.

  Kh.
  Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var sødt skrevet, Linette - og i lige måde! (Med begge dele)

   Slet
 4. Det er godt nok heller ikke den værste påskemenu (;

  - Anne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...