søndag den 1. december 2013

I dag er det Mads' fødselsdag... (og en hurtig DIY)

Min Super Mario-fan har bestilt "Super Mario"-fødselsdag.

Det er først den 14. december vi fejre det med vennerne fra klassen, men derfor kan man jo godt tage lidt forskud på pynten. Blomsterne kan heldigvis holde sig


De er lavet af karton, men for at undgå at de vælter har jeg lagt en klump ler i bunden. 

Har du ikke det, vil en lille pose ris nok kunne klare opgaven lige så godt ;o)

Selve blomsten er limet på et grill-spyd af træ (husk at lave blomsten to-sidet, så de er fin fra begge sider). Jeg synes de blev ret søde og tænker at de får lov at leve videre oppe på hemsen efter den 14. 

Derudover har jeg lavet en ny omgang Super Mario papirklip, som får lov at hænge over bordet sammen med fødselsdagsflagene:


Tænker drengene bliver tilfreds. Samme med den røde voksdug med hvide prikker (købt billigt i Stof og Stil) og paptallerkner med Super Mario kan vennerne nok ikke være itvivl om teamet ;o)

...ved ikke om det er mor eller søn der bliver mest bidt af teamet herhjemme...burde lave en bog med papirklip eller temafødselsdage, men ville nok aldrig blive færdig ;o)10 kommentarer:

 1. Ih, hvor er det blevet fint Pia. Han må være en lykkelig dreng til morgen. Magisk at fylde år 1/12:-)
  Tillykke med ham.
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Jonna - tror han har nydt det. Han lagde ud allerede kl. 5:30 (faktisk det tidspunkt vi kørte mod sygehuset for 7 år siden)...den første time fik han dog lov til at fejre i sengen mellem mor og far...det var liiiiige tidligt nok at starte dagen ;o)

   Slet
 2. Tillykke med 'bette'manden, og så må jeg lige komplementere: Du kan bare noget med det papirklip, flot flot!!
  Kh.
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Tak - hvor er du sød. Bliver altid lidt grebet af det, når først jeg kommer igang med saks, karton og limstift ;o)

   Slet
 3. Du er jo simpelthen alt for sej. Hvor pokker får du tiden til at lave det hele så gennemført?! Og stort tillykke med Mads!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ser stort set aldrig tv - og går for sent i seng ;o). Tak

   Slet
 4. Jeg er vild med alt dit papirsklip.. Kan det mon få en fane for sig selv her på bloggen, så man (jeg) kan finde tilbage til det??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - drømmer om at give bloggen den helt store tur mht. udseende/opbygning - men pt. er hverken tid eller evner til det ;o). Jeg har dog forsøgt at ligge alt papirklip op med etiketten (se nederst på bloggen) "papirklip"...

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...