Den på billedet er dog en af dem, der fik dino-krymmel og lov at blive hjemme ved drengene - men opskriften er den samme:
Der bliver ca. 12 alt efter størrelse
Ingredienser
150 g mørk farin
1 dl olie (uden smag, fx. raps eller majs)
2 æg
140 g mel
1 tsk. vanilie
1 tsk bagepulver
1 knsp salt
1/2 tsk natron
1 tsk kanel
180 g squash (fint revet)
50 g hakkede hasselnødder
Farin og olie røres sammen, derefter resten i...
Bages i ca. 20 min. ved 180 grader (varmluft)
Når de er kolde pyntes med:
Frosting:
100 g flødeost (fx. buko eller Philadelphia)
60 g smør
250 g flormelis
1 tsk vaniliesukker
Revet skal fra en øko citron (tilsæt efter smag)
evt. farve, hvis det ønskes
Kagerne kan evt. tilsættes lidt rosiner samt lidt skødt allehånde, skødt nelikker og stødt ingefær som variation (og en mere julet smag)
De er så sindsygt lækre, nu fortryder jeg at jeg ikke tog et par stykker med hjem *ha ha*
SvarSlet;o)
SletDet ser virkelig lækkert ud - mums
SvarSletHilsen Heidi
Tak - og så holder de flere dage på køl ;o)
SletNu bliver jeg lækkersulten, tror jeg vil bage muffins i morgen med dagpleje børnene.
SvarSletMona
Ikke tosset af være dagplejebarn ved dig ;o)
SletUhm - de ser vildt lækre ud! Men squashmuffins uden squash:-D
SvarSletHa, ha - godt set! Kender du ikke Squashens dæk-navn - gulerod. Det må jeg da lige få rettet ;o)
SletDe var vildt gode :-) Tak fordi du deler opskriften - men jeg siger også squashmuffins uden squash? :-)
SvarSletJa, Annie - det gik vist lidt for hurtigt, men bliver rettet nu ;o)
SletTak for rettelsen :-) Tror jeg prøver opskriften af i weekenden til kærestens fødselsdag :-)
SletDet kan da også være, at man sagtens kan bruge gulerødder i stedet. Kan være jeg skal prøve det en dag:-)
Det kan man nemlit - det var deraf fejlen kom. Når der ikke er sæson for squash er det nemlig med gulerødder ;o)
SletOg de smagte VILDT godt! Der var rigtig hyggeligt at mødes i virkeligheden til en skøn pige-krea-dag :-)
SvarSletKh Line
Tak - ja, det var det - håber vores veje krydses igen ;o)))
Slet