lørdag den 29. december 2012

Juleferie = kreatid?

Ja, lidt er det da blevet til - jeg har strikket en del på et nyt tæppe og i går havde jeg eftermiddagen foran symaskinen imens drengene legede sammen(?) og manden var på genbrugspladsen.

Min lille dreng bliver hurtig så stor, synes jeg, derfor var planen at han skulle ha' det nok sidste par smækbukser inden bleen (måske) snart ryger:


Men øv, jeg fik ikke taget nok fra i livet, så overdelen poser for meget :o(


Desværre er de ikke sådan lige at tilpasse, da der er foer i øverste del, pipingbånd i siderne og applikationer centreret på venstre bukseben. Øv, nu havde jeg ellers ramt længden på overdelen...lange slanke Jacob!

Mon ikke de ender som posebukser i stedet?

Ellers er ferien gået med små projekter for at komme helt på plads herhjemme igen. Vi har bl.a. malet bogkasser og hængt lamper op. Vi mangler dog forsat lidt lamper i stuen, men jeg synes det er svært at finde det helt rigtige, i hvert fald inden for budgettet! Der er også flere steder hvor der mangler lidt på væggene, men mon ikke det kommer? ;o)

I dag står den på julefrokost med svigerfamilien inden forberedelserne til årets sidste aften tager over. Vi skal være hjemme og bliver seks voksne og fem børn. Vi skal kun stå for hovedretten, men har et lille håb om at nå at forvandle noget af det marcipan (jeg ikke nåede at forvandle til konfekt) til kransekage...

Har du også nydt juledagene (og måske også feriedage)?14 kommentarer:

 1. Ej hvor er de fine Pia, og de der små mennesker dem har jeg jo også liggende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jo det du har ;o). Kan også ret godt lide kombinationen af neon orange og petroleum blå, men pasformen er forkert :o(

   Slet
 2. De er flotte! Jeg ville lade dem være som de er. Flot stof med børnene, det har jeg også liggende i mine bunker :-) godt nytår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - men pasformen er nu ikke helt god, så skal de bruges er det bedst at lave dem til bukser ellers ender de vist bare i skiftetøjskassen i vuggestuen ;o).

   Ja, det er lidt sødt det stof.

   Også godt nytår til dig, Viola ;o)

   Slet
 3. Hvor er de søde! Jeg har også stoffet med de små mennesker - mit har bare turkis baggrund. Kan han ikke vokse sig til en bedre pasform? Jeg synes de er så fine som de er.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Christina. Nej, det tvivler jeg på - han vokser mere i højden end ud af ud - han er en slank dreng (modsat sin bror...og mor ;o)). Kh. Pia

   Slet
 4. De er rigtig søde de smækbukser :)

  Lamper er også løbende vores udfordring - vi har lavet en del om på huset på det seneste og flytter også møblerne lidt rundt, så vi kæmper også lidt med at finde de rigtige lamper.. Med lidt tålmodighed er jeg dog sikker på at vi nok skal finde noget brugbart. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, det er så vigtigt med de lamper, men svært at finde nogle både manden, vores bankkonto og jeg kan lide! ;o)

   Slet
 5. Nøj.... Hvor er de fine :) Kan han ik bruge dem som de er. Man ser da ik at de er lidt posede når først han spæner rundt :) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - er bange for at han løber eller snor sig ud af dem ;o)

   Slet
 6. Hvor er de fine :) hvilket mønster er det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det er fra EGs Børnetøj du selv kan sy 0-4 år

   Slet
 7. Hej Pia. Hvor er de flotte. Kan man ikke sætte et lille stykke elastik ind i foret så de rynker sammen over numsen eller er det for tøset?
  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mette. Det er desværre ikke "kun" i taljen de er for brede - øverst er den også gal - så de må leve videre som bukser tror jeg. Kh. Pia

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...