torsdag den 11. august 2011

Cupcakes og endnu en forelske...

I går besøgte jeg sammen med en god veninde Cupcake fabrikken. Hvor var det bare en hyggelig aften...kan stærkt anbefales. Her er resultatet af mine anstrengelser:


Blev selv helt overrasket over mine evner, så nu skal jeg bare på jagt efter gode opskrifter på fondan og frosting...kender du nogle?

Glæder mig allerede til at "lege" med kager til Jacobs fødselsdag den 15. September.

Her får I lige et par stemningsbilleder fra fabrikken:


Og min venindes fine Cupcakes:


Vi havde en hyggelig aften/eftermiddag. Vi mødtes i Åhus efter job og nåede at spise aftensmad sammen inden. Dejligt med ro til at snakke. Vi er begge lige startet op efter barsel, så de sidste par gange vi har snakket sammen har vi samtidig skulle holde øje med de små...

Ja, og så er jeg gået hen og blevet forelsket igen! Endnu en gang er det Liandlo, der laver de sødeste print, her lidt fra deresEr sikker på Jacob ville være så kær i den!

...for slet ikke at tale om de skønne jersy-stoffer:Mon man skulle? - nej, jo, ne, jo, nej, jo, nej, jo, nej....

Ha' en dejlig (regnvejrs)dag. Jeg vil smutte til byen på jagt efter et par nye gummistøvler, i morgen står den nemlig på Skanderborgfestival for manden og mig :o) (...så jeg har fri i dag og i morgen...skønt!)

9 kommentarer:

 1. Eeeej nogle fine prints!!!! Er det stof man kan købe???? Hvis ja, hvor?? :)

  Og lækre, lækre cupcakes! Sådan et par stykker kunne jeg godt lige sætte tænderne i!!! :)

  SvarSlet
 2. Ej nu er jeg også forelsket:0)

  SvarSlet
 3. Jette > ja, det er det. Desværre ikke i bomuld (det mine sy-evner er til pt.), men i jerseystof på www.Liandlo.com. Glæder mig også til at smage dem i eftermiddag når Mads kommer hjem fa børnehaven ;o)

  Tina > ja, ikke? Desværre har de ikke så mange forhandlere i DK endnu. Men har en gang købt via deres webshop...det gik fint ;o)

  SvarSlet
 4. Uuuh jeg må straks ind og kigge!!!!! Det bli'r farligt!!!!! :)

  SvarSlet
 5. MUMS MUMS sikke produktiv I var (kunne I godt tie stille og bare lave kager) *griner*
  Jeg elsker cupcakes
  Jeg kender heller ikke de prints fra Liandlo så jeg løber straks efter Jette derind og kigger :)
  Åh og så tager I da bare lige til Skanderborg, jeg er da overhovedet ikke det mindste misundelig!!!!!!!!!!!!!! Hils deroppe :)
  ...og ok så da HYG JER BIG TIME søde!
  kh Libbie

  SvarSlet
 6. Heldigvis kan man sagtens snakke imens ;o). Ja, de ret fine synes jeg. Er også glad for kvaliteten (har en heldragt og body til Jacob og en trøje til Mads i det mærke...og det holder facon og farve efter vask, selv tørretumbler).
  Ja, vi gør. Fik købt nye gummistøvler i går. Har længe kigget på et par Hunter og nu var de på tilbud i Bilka og undskyldningen på plads. Så kan jeg da klare det mudder, der allerede ligger der. Der kommer forhåbentlig ikke mere til i dag...for SOLEN ER FREMME!!! Jubi!! Vi skåler en gang for dig ;o). Kh Pia

  SvarSlet
 7. Jamen du (I) var da også ret dygtige til det der kagepynteri - og jeg kan kun tilslutte mig at det var et hyggeligt kursus :) Hvis du mangler opskrifter til frosting m.m. så kan du fx finde inspiration her: http://min-kage.blogspot.com/

  eller her: http://www.godte.net/

  De laver begge to fantastiske kager og deler ud af opskrifterne :)

  SvarSlet
 8. Tak for links, det ser spændende ud, så er der jo ingen undskyldninger for at komme i gang. Dine kager er jeg altså imponeret over! ;o)

  SvarSlet
 9. Hej Pia. Dejligt I hyggede jer, det er jeg rigtigt glad for. Tak for besøget :) Kh. Julia

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...